¨

Frederik student med 31 12-taller

Foto: TV ØST

Slagelse Gymnasium fik tirsdag en superstudent med tyk streg under super, da 19-årige Frederik Arnholdt Pedersen fik hue på og kunne fejre hele 31 12-taller.

Danmark har fået en ny superstudent, og det er Frederik Arnholdt pedersen, som indtil videre kan bryste sig af den titel. Tirsdag blev han student fra Slagelse Gymnasium med et vanvittigt gennemsnit på hele 12,46 efter at have fået hele 31 12-taller. Det skriver Sjællandske.

Det høje snit får han, fordi man med et ekstra fag på A-niveau må gange sin karakter med 1,03, og hvis han så også vælger at gå i gang med at læse videre inden for to år, må han gange op yderligere, så snittet lander på svimlende 13,4.

Politik, kæreste og tennis ved siden af

Der har dog også været tid til andet end at læse for 19-årige Frederik Arnholdt Pedersen. Han er aktiv i Venstres Ungdom og har været med i den netop overståede valgkamp, han har kæreste, og så har han også spillet tennis på eliteplan. De høje karakterer var ikke et mål i sig selv, men efterhånden som der begyndte at tegne sig et 12-talsmønster, fik han blod på tanden.

- Der er nok gået lidt sport i det for mig med at skulle have 12, efter at jeg havde fået nogle stykker til studentereksamen, siger den nybagte student, som nu har planer om at læse statskundskab på København Universitet.

Titlen som Danmarks nye superstudent kan Frederik Arnholdt Pedersen miste, hvis en anden med elev med udelukkende12-taller har haft to ekstra fag på A-niveau.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App