¨

Forgiftet chauffør overført til Riget

Foto: TV ØST

Den chauffør, der efter et giftigt gasudslip på Hashøj Biogas onsdag morgen, blev lagt i respirator på Slagelse blev sent onsdag overført til Rigshospitalet.

Den chauffør, der onsdag morgen mistede bevidsteheden, efter at han havde læsset miljøaffald af i en hal, ligger fortsat i respirator.
Gasudslippet skete på Hashøj Biogas på Vemmeløsevej i Dalmose ved Slagelse onsdag morgen. Politi og brandvæsen modtog en melding klokken 07.06 og rykkede omgående til stedet. Også ambulancer blev sendt til anlægget. 

- En chauffør læsser miljøaffald, som består af madrester fra hospitaler i Københavnsområdet, af i en hal. Der udvikler sig så nogle farlige nitrøse gasser, og da han går om bag bilen, falder han om, fortalte Bo Georg Petersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag til TV ØST.

Læs også: Giftigt gasudslip: Fem personer på sygehus

Chaufføren blev sendt Slagelse Sygehus, hvor han blev lagt i respirator. 

- Sent onsdag aften blev chaufføren bragt til Rigshospitalet, da der ikke var nogen ændring i mandens tilstand, men jeg har fået oplyst fra Rigshospitalet, at han nu behandles i et trykkammmer og fortsat er i respirator, fortæller vagtchef Anders Mikkelsen ved middagstid torsdag.

Fire andre personer blev også bragt til behandling på Slagelse Sygehus men er blevet udskrevet.

Miljøvagten fra Slagelse Kommune og Arbejdstilsynet arbejder nu på at få klarlagt de nærmere omstændigheder omkring hændelsen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App