Folkemøde: Lokale virksomheder vil vise flaget

To virksomheder fra Vestsjælland er taget med Slagelse Kommune til Folkemødet på Bornholm.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Midt mellem store bannere, hvor der står camp #4200 og Slagelse Kommune, har René Pamperin sat sine skilte op. Han er taget med Slagelse Kommune til Folkemødet i Allinge for at repræsentere VeteranHaven, der er et tilbud til krigsveteraner.

Læs også: Camp #4200 gør opmærksom på sig selv

Læs også: Derfor er TV ØST på Folkemødet

Selvom han gerne vil gøre opmærksom på, at VeteranHaven eksisterer, så handler det lige så meget om kommunen.

- Jeg er her for at fortælle, at vi ligger i Slagelse. Det er vigtigt. Så vi vil både gerne netværke med de andre fra kommunen, men også rigtig gerne med nogle andre, siger René Pamperin.

René Pamperin er ikke den eneste fra en virksomhed, der er taget med Slagelse Kommune til Bornholm. Harboe, der laver øl og sodavand, er også med. Salgsleder Kim Prip står alle fire dage bag baren og deler gratis forsyninger ud til gæster. Det handler nemlig ikke om salg, fortæller han.

- For os handler det om synlighed. Vi vil gerne vise, at vi som en stor virksomhed samarbejder med kommunen, siger Kim Prip.

Salgslederen er sikker på, at Harboe også vil være i Allinge næste år, og han synes, andre vestsjællandske virksomheder skal følge trop.

- Jeg håber, at endnu flere virksomheder kan se en idé i at være her til næste år. Jo flere desto bedre, siger Kim Prip.


Nyhedsoverblik