Fodboldfar amok: Nikkede ungdomsspiller skalle

En 50-årig fodboldfar blev så ophidset over en fodboldkamp i Korsør, at han uddelte et slag og en skalle til en af kampens spillere. Manden risikerer nu fængselsstraf.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ungdomskampen mellem FC Storebælt og Dianalund IF endte i weekenden 2-10 , men det resultat blev hurtigt glemt, da en far til en Korsørspiller efterfølgende gik amok.

- Der foregik en del ordkløveri mellem vores spillere og en af deres, fortæller Allan Petersen, formand for fodboldafdelingen i Dianalund IF, til Sjællandske.

- På et tidspunkt kommer en stor voksen mand ind og tager fat i en af vores spillere og langer ham et knytnæveslag i ansigtet og nikker ham en skalle, forklarer Allan Petersen.

Efterfølgende forlader overfaldsmanden banerne ved Korsør Stadion. Dianalunds træner forsøger at stoppe ham, men må flytte sig, da den 50-årige triller hen imod ham i sin bil. I stedet tager træneren bilens registreringsnummer, så politiet let kan finde ham.

FC Storebælts formand, Ebbe Jens Ahlgren:
[video:flv:090506_skalle.flv]

Hos Sydsjælland og Lollands-Falsters Politi ser man på sagen med stor alvor.

- Det vil vi simpelthen ikke finde os i, og vi tager den temmelig alvorligt, fortæller vicepolitikommissær Hugo Larsen, til Sjællandske.

Vicepolitikommisæren oplyser, at der kan blive tale om en lille fængselsstraf til den 50-årige mand, hvis han bliver dømt.

FC Storebælt har givet den 50-årige mand karantæne fra området omkring Korsør Stadion og FC Storebælts kampe.