¨

Flere anholdt efter overfald på hjemmeplejen på Motalavej

Foto: TV ØST

Politiet har fredag anholdt flere personer, der sigtes for at stå bag overfald på hjemmeplejen på Motalavej i Korsør før påske.

Flere personer er fredag blevet anholdt efter overfald på hjemmeplejen på Motalavej før påske.

Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi overfor TV ØST.

I dagene den 13., 14. og 15. marts var der ballade i området, værst den 14. marts, hvor to ansatte i hjemmeplejen blev overfaldet og tildelt slag og spark, da de skulle hjælpe ældre medborgere i området.

- Jeg kan ikke sige meget om anholdelserne, men kan bekræfte at flere personer er anholdt i relation til hændelserne på Motalavej før påske, siger vagtchef Ehm Christensen til TV ØST fredag aften.

Anholdelserne kommer dagen efter, at lederen af lokalpolitiet i Slagelse, Allan Holm, sagde til TV ØST, at han forventede snarlige anholdelser og sigtelser i sagen.

Ansatte er utrygge

FOA gennemførte fredag et møde i Korsør for de ansatte i hjemmeplejen.

Det sker, fordi de ansatte i hjemmeplejen har været meget påvirkede af overfaldet, oplyste Ann Søgaard, der er sektorformand for Social- og sundhedssektoren i FOA Sjælland, torsdag til TV ØST.

Ud over stenkast, slag og spark, så har unge i området også spyttet på ansatte i hjemmeplejen, ligesom de har råbt efter dem.

En bil fra hjemmeplejen har også fået snittet dækkene op mens den holdt i området.

Politiet har oplyst, at der ikke har været flere angreb på hjemmeplejen siden balladen i marts.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App