Fik taget kvælertag af dørmand

Jesper Rasmussen fra Korsør kom til en julefest i klammeri med dørmændene. Han blev holdt så længe om halsen, at han mistede bevidstheden. Nu får han opbakning på nettet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 25. december var Jesper Rasmussen til det traditionsrige jazzbal i Storebæltshallen i Korsør.

- Jeg står og skal på toilettet og jeg kommer op at tumle lidt med to, som også står ude på toilettet, siger Jesper Rasmussen.

Tumleriet udvikler sig, og da dørmændene vil skille parterne ad, tager den ene dørmand kvælergreb på Jesper Rasmussen, som mister bevidstheden.

Et vidne ser begivenhederne.

Det er ligesom om han (dørmanden, red.) vil have ham ud, op ad trappen, men så falder de, hvad jeg sådan husker, og da de så ligger halvt ned, der sparker ham, det går ud over, så den anden udsmider, som så går helt amok og ser rødt og giver ham helt vildt mange knæ lige i hovedet, siger Kim Magnussen fra Korsør, som også var med til festen.

Jesper Rasmussens kæreste vil ikke finde sig i behandlingen og har derfor startet en modstandsgruppe på Facebook.

- Så tænkte jeg, at det må der simpelthen sættes en stopper for, fordi det er jo de samme dørmænd, der stod dernede sidste år, og der var lige så meget ballade sidste år, siger Maria Hansen.

Gruppen har fået overvældende opbakning. I dag er der 133 medlemmer.

- Nu vil vi have nogle andre (dørmænd, red.) , som er lidt mere professionelle og kan finde ud af at smide folk ud på en ordentlig måde, siger Maria Hansen og fortsætter:

-

Selvfølgelig hvis folk skal smides ud, så skal de smides ud, men det skal gøres på en ordentlig og retfærdig måde.