FCV suspenderer treårsplan - aktieemission på vej

Oprykning i år er ikke længere et tema i FCV, som dropper treårsplan og vil igangsætte aktieemission.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland rykkede i sidste sæson ud af Alka Superligaen. Det fik en del profiler til at søge mod nye klubber, og de tilbageværende spillere i klubben har leveret en forfærdelig start på sæsonen i 1. division - også kendt som Bet 25 Ligaen.

Holdet er sidst uden sejr i ti kampe, og det har fået ledelsen i klubben til at suspendere den treårsplan, der ellers var lagt for hurtigt at vende tilbage til det fineste selskab i dansk fodbold.

- Sportsligt er forventningerne nedjusteret i takt med det økonomiske råderum, og det handler således i indeværende sæson om ren overlevelse i Bet 25 Ligaen. Af samme årsag er den tidligere udmeldte 3-års plan suspenderet, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Klubben arbejder nu på at sammensætte en gruppe af mennesker, som skal forestå en aktieemission, der kan sende ny kapital ind i klubben, hvor pengemanden Kurt Andersen ikke længere deler så rundhåndet ud.

Det regner man med at have klar inden længe, og så kan der igen lægges planer.

- I løbet af 2016, efter aktieemissionens fuldbyrdelse, vil der blive fremlagt en ny treårig businessplan, skriver klubben.

Samtidig meddeler FC Vestsjælland på klubbens hjemmeside, at man trækker sit hold fra reserveligaen, da man ikke mener, man kan stille et slagkraftigt mandskab, som har sportslig berettigelse.

FC Vestsjælland var i maj i finalen i DBU Pokalen, hvor man tabte med 2-3 til FC København, som også i denne sæson har ekspederet vestsjællænderne ud af pokalturneringen.

/ritzau/