FCV-fans om sæsonkort til Brøndby: Så hellere et trælår

FCV-fans kan frit bytte deres sæsonkort til et sæsonkort til Brøndby Stadion. Det tilbud falder dog langt fra i god jord hos alle.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nyheden om at FC Vestsjællands fans får tilbudt et sæsonkort til Brøndby Stadion har i den grad sat gang i følelserne på TV ØSTs Facebookside.

Det er den tidligere FCV-direktør Gert Hansen, som har sørget for, at aftalen med Brøndby IF er kommet i stand. Han har siden klubbens fallit haft dårlig samvittighed overfor de sæsonkortholdere og sponsorer, der stod tilbage med de værdiløse sæsonkort. Men nu kan kortet blive byttet kvit og frit til et sæsonkort til forårets kampe på Brøndby Stadion.

- Folk har jo nok ikke købt et sæsonkort til FCV for at se Brøndby. Det handler jo ikke bare om at se Superliga, men at se den klub man støtter, skriver Frederik Brix Kristensen.

Flere end 115 brugere har kommenteret opslaget på Facebook. En stor del af dem er skuffede FCV-fans.

- Rigtig dårlig stil. Hvad regner de os for. Haha, hellere gratis busture til alle udekampene, skriver Mads Lloyd Ehlers.

Så hellere et trælår

En fan af den nu konkursramte superligaklub, Mads Bjerrum Pedersen, sætter heller ikke pris på tilbuddet.

- Så hellere et trælår, skriver han.

Mange kan godt forstå, hvorfor tilbuddet provokerer nogle af FCV-fansene.

- Folk har jo nok ikke købt et sæsonkort til FCV for at se Brøndby. Det handler jo ikke bare om at se Superliga, men at se den klub man støtter, skriver Frederik Brix Kristensen.

Ikke alle er kritiske

Der er dog også en del, der mener, at et sæsonkort til Brøndby Stadion er en fin gestus.

- Hvor er det dejligt at erfare, at min gamle klub SBI nu åbenbart har fået et samarbejde igang med BIF. Det er et tilbud og intet andet. Har man et sæsonkort til FCV, ja, så er pengene jo spildt, så kan man jo selv vælge, hvad man vil, skriver Benny Heitmann Rasmussen.

Lasse Svendsen er også en af de brugere, der undrer sig over den kritik, tilbuddet bliver mødt med.

- Hvorfor er det galt at blive tilbudt gratis fodbold, når alternativet er intet fodbold? Forstår ikke jeres iver for at kritisere ideen. Jeg ville da ikke selv komme på et andet stadion. Men den hate mod Brøndby giver ingen mening, skriver han.

Hvad mener du? Deltag i debatten her.