FCV er på udkig efter forstærkninger.

FC Vestsjælland skal have forstærkninger for at kunne klare sig i Superligaen. Samtidig er omkring halvdelen af holdet uden kontrakt efter denne sæson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

De spiller først sæsonens sidste kamp i morgen, men de nykårede oprykkere fra FC Vestsjælland er allerede godt i gang med forberedelser til superligaen.

 

- Det er da klart, at vi kunne godt bruge lidt mere speed. Specielt på de offensive pladser, det ku vi godt. Og det er da en af de ingredienser, som ligger øverst når man vælger, siger træner Over Pedersen.

 

Klubben går kun efter spillere der kan gå direkte ind og forstærke holdet. Men også internt skal klubben i gang med at sikre underskrifter. I alt er ni spillere nemlig uden kontrakt efter sæsonen. Flere af dem har været vigtige brikker i oprykningskampen.

 

- Lysten er der jo 100 pct og det er jo endnu sjovere når man har været med til at føre det op, siger Ronnie Bentsen, der er en af dem, der begynder forhandlinger med klubben, efter morgendagens kamp. Det samme gælder for Lars Pleidrup.

 

- Det har været spændende i år men det kan blive endnu mere spændende næste år, så selvfølgelig har man lyst til at fortsætte, siger han.