FC Vestsjælland lugter liga

Efter sejren onsdag begynder superligaen for alvor at ligne en realitet for holdet fra Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der begynder for alvor at lugte af liga i Slagelse. Onsdag sparkede FC Vestsjælland sig et 3 point tættere på landets bedste række med en sejr over nedrykningstruede AB.

Det var holdets brailianske spiller Thiago Pinto Borges, der scorede sejrsmålet, så resultatet blev 2-1, efter at Philip Rasmussen havde scoret det første mål i første halvleg.

Stadig 7 kampe tilbage

Lige nu fører vestsjællænderne 1. division med 50 point i 25 kampe. Vejle Boldklub Kolding og Viborg har begge to 44 points, men har spillet en kamp færre end FC Vestsjælland. Vestsjællænderne har stadig 7 kampe tilbage i den her sæson og altså 21 points at spille om, men træner Ove Pedersen er fortrøstningsfuld oven på kampen onsdag.

- Det var en dejlig sejr, og man skal huske på, at vi nu inden for nogle få dage har mødt hold, som har haft mulighed for at hvile og restituere, da de skulle have haft mødt FC Fyn (som er gået konkurs og ude af divisionen red.). Alene af den grund er jeg imponeret over mine spilleres indsats i de seneste kampe. Samtidig er jeg også særdeles tilfreds med, at vi får set, at bredden er i orden.

- Både med lidt held og dygtighed har vi fået disponeret rigtigt med blandt andet at skifte mellem Danni König og Nicolas Sandberg i startopstillingen i angrebet og også blandt nogle andre spillere, men det er klart, at der nu også er nogle spillere, som trænger til noget hvile og en pause, inden vi skal spille mod Vejle Boldklub Kolding i næste uge, siger han på FC Vestsjællands hjemmeside.

Vinder over Fyn uden kamp

På søndag den 21. april skulle FC Vestsjælland have spillet på hjemmebane mod FC Fyn, men da fynboerne er gået konkurs, vinder FCV uden kamp med 3-0.

Næste kamp bliver derfor onsdag den 24. april, hvor FCV på udebane møder Vejle Boldklub Kolding, skriver vestsjællænderne på deres hjemmeside.