¨

FC Vestsjælland i kamp om overlevelse eller mesterskab

Foto: TV ØST

Alt er på spil, når FC Midtjylland i morgen gæster FC Vestjælland på Harboe Arena i Slagelse. FCM kæmper for mesterskabet, FCV for overlevelse.

I morgen går det løs på Harboe Arena i Slagelse, når ulvene fra FC Midtjylland gæster FC Vestsjælland. Og her er mange vigtige point på spil. 

FC Vestsjælland ligger som bekendt under nedrykningsstregen med fem point op til SønderjyskE, der ligger lige over stregen. Her tæller hvert et point for at undgå nedrykning til 1. division. Men det bliver en svær opgave for vikingerne fra Slagelse, da det de er oppe imod Danmarks pt bedste hold. Og ikke nok med det, er FC Midtjylland også på jagt efter vigtige point i netop denne kamp.

FC Midtjylland topper nemlig Superligaen med 12 point ned til F.C. København, der er nærmeste forfølger. FCM mangler kun et enkelt point, før de kan kalde sig danske mestre. Derfor bliver det en svær opgave for FC Vestsjælland, mener angriber Dennis Sørensen

- Det bliver en kamp, hvor begge mandskaber har noget at spille for. FCM for guldet. FCV for overlevelse. Derfor bliver det med al sandsynlighed også en superspændende kamp, siger Dennis Sørensen i en pressemeddelelse, der tidligere har spillet for FC Midtjylland.

FCV har en chance

Det er især i de sidste 10 minutter, at FC Vestsjælland skal være skarpe. De to mandskaber har mødt hinanden to gange før, og her har FC Midtjylland scoret sejrsmålet i løbet af de allersidste minutter. Men selvom det på papiret ser svært ud, tror Dennis Sørensen dog stadig på en sejr til de sjællanske vikinger.

- Sådan som vi har præsteret i en lang række af de seneste kampe, synes jeg bestemt, at der er mulighed for at hente en sejr i morgen. Vi har ramt et højere niveau på næsten alle parametre, så der er gode muligheder for os, hvis vi kan holde niveauet. Hvis vi kan hive en sejr, og rykke tættere på de to hold lige over os, vil de begynde at blive nervøse og måske underpræstere, siger Dennis Sørensen.

Der er fire runder tilbage i denne sæson af Superligaen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App