FC Vestsjælland er tophold

FC Vestsjælland dominerede og hentede en fortjent 2-1-sejr i søndagens hjemmekamp mod et tamt Esbjerg-hold. Holdet ligger nu på 5. pladsen i Superligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland scorede tidligt og tog kontrollen i søndagens hjemmekamp mod Esbjerg, der aldrig for alvor fik fodfæste på Slagelse Stadion. Hjemmeholdet vandt 2-1.

Hvor det var Esbjerg, der i seneste kamp mellem de to hold svingede taktstokken fra start, var det denne gang hjemmeholdet, der dominerede. Der skulle således blot gå fire minutter, før Morten Bertolt bankede bolden op i det ene målhjørne fra 25 meter.

Esbjerg manglede styring
Esbjerg havde kort før kampen måttet ændre i opstillingen, da Magnus Lekven ikke bestod en test under opvarmningen. Nordmandens fravær centralt på banen var ganske synligt, vestjyderne manglede åbenlyst en mand, der kunne diktere spillet.

I seneste indbyrdes opgør havde hjemmeholdet meget svært ved at tæmme Ankersen-brødrene, og begge landsholdsspillere var da også en trussel denne gang.

Før pausen sparkede Peter Ankersen på overliggeren, i anden halvleg ramte tvillingebror Jakob stolpen.

Jakob Ankersen havde mere held i sprøjten i slutningen af kampen, hvor han snedigt trak forbi FCV-keeper Thomas Mikkelsen og lagde bolden i netmaskerne. Det mål var dog ikke andet end en trøst for gæsterne, der forinden var kommet bagud 2-0.

Femte mål
Det skete efter et hjørnespark, hvor Henrik Madsen smækkede bolden ind i panden på Dennis Sørensen. Med sit femte sæsonmål på hovedstød bragte han FCV på 2-0, og så betød Ankersens reducering mindre i det store regnestykke.

Anfører Hans Henrik Andreasen kronede en dårlig esbjergensisk dag med at få direkte rødt kort for en nødbremse i kampens sidste sekunder.

2-1-sejren sender FC Vestsjælland op på Superligaens femteplads.

 

/ritzau/

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere