Fandt taske med gevær og amfetamin

Torsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde fundet en taske med en maskinpistol på en p-plads i Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 8.29 torsdag morgen henvendte en borger sig til politiet, fordi personen havde fundet en efterladt taske på en p-plads på Tårnborgvej i Korsør. I tasken lå der det, som borgeren beskrev som en maskinpistol, og det var fundet af denne, der fik borgeren til at slå alarm.

Helt så galt var det dog ikke, da maskinpistolen viste sig at være et hardball-gevær. Til gengæld lå der også to poser med hvidt pulver i tasken, som politiets undersøgelser fastslog var amfetamin.  

Udover en enkelt sko og andre småting lå der også et betalingskort i tasken, og på den baggrund fandt politiet frem til kortholderen. Det var en 26-årig mand fra Korsør, der blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af narkotika.

Ved en efterfølgende ransagning af den 26-åriges bolig blev der fundet 0,4 gram amfetamin, et gram hash – og makkeren til den sko, der blev fundet i tasken.

Den 26-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen om aftenen.