DSB har intet gjort for sikkerheden ved Korsør Station

Parkeringspladsen ved Korsør Station bliver næsten dagligt hjemsøgt af tyve. Det er nu over et halvt år siden, at DSB lovede at forbedre sikkerheden - intet er sket, faktisk er det kun blevet værre!

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Parkeringspladsen her ved Korsør Station er et stort tagselvbord - og biltyvene tager for sig af retterne.

- Det er da rigtig irriterende, at man ikke kan have sin bil stående i fred, siger Britt Jørgensen fra Korsør, der selv for nylig oplevede, at en biltyv havde smadret hendes rude, og ødelagt bilens tænding.

Alene her I januar har politiet registreret 18 tilfælde af indbrud, tyveri og hærværk og indbrudsforsøg.

- Antallet af tyverier, brugstyveri og hærværk er støt stigende. Sikkerheden på Korsør Station er ikke specielt god for øjeblikket, siger Vicepolitikommissær, Jørgen Christensen, fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Tilbage i maj måned sidste år lovede DSB ellers, at der sikkerheden snart ville blive forbedret. Men kamerastanderne på parkeringspladsen er stadig tomme. Der er ikke overvågning af bilerne på området.

- Vi har våret nødt til at prioritere nogle projekter i Odense og København højere, forklarer Afdelingschef for DSB Ejendomme, Niels Dam.

Men nu lover DSB bod og bedring.

- Nu står Korsør Station øverst på vores liste. Vi går i gang nu, og vi vil være færdige i løbet af det første halvår af 2009, lover Niels Dam.

Også politiet vil i den næste tid have særligt fokus på parkeringspladsen.