DF'er mødt med tilråb og kanonslag

Et vælgermøde på Motalavej i Korsør mandag blev forstyrret af kanonslag og stenkast, og Dansk Folkepartis Bjørn Olsen blev mødt af ubehagelige tilråb.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev knust en rude, kastet et kanonslag, og så blev der råbt knap så flatterende ting til en byrådskandidat fra Dansk Folkeparti.

Et vælgermøde i Kvarterhuset på Motalavej i Korsør havde forinden annonceret med at blive et anderledes et af slagsen, men at det skulle ende med hærværk, var ikke just planen.

Det blev værre

Sjællandske skriver onsdag, at specielt Bjørn Olsen fra Dansk Folkeparti følte sig utryg på mødet. Han fortæller til avisen, at han allerede ved indgangen blev mødt af unge med anden etnisk baggrund, der kaldte ham en fucking racist og bad ham om at fucke af.

- Det var selvfølgelig ikke særlig rart at blive svinet til på den måde. Men det blev værre, da jeg sad i panelet, kom samme gruppe knægte - de var vel 10-15 stykker - med samme udsagn og tilråb som ved indgangen, indtil nogen smed dem ud. Så lød der et brag udefra - nogen havde affyret kanonslag af, tror jeg, og kort efter kom der endnu et brag, vist nok fordi nogen havde kastet en sten mod et af Kvarterhusets vinduer, som gik i stykker, siger Bjørn Olsen til Sjællandske.