Comeback til Bokse-Brian er stadig en mulighed

Brian Nielsens knæ er blevet undersøgt, og lægens umiddelbare vurdering lyder på, at et comeback for den aldrende bokser ikke er umuligt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brian Nielsens comeback er rykket en smule nærmere. Forskellige undersøgelser af den pensionerede danske boksers knæ har ikke som frygtet sat en stopper for hans planer.

- Lægens umiddelbare vurdering er, at det ikke vil være umuligt med et comeback. Knæet så i hvert fald ikke så slemt ud, som jeg havde frygtet, siger Brian Nielsen til Ekstra Bladet.

I de kommende dage skal lægen sammen med en række specialister kigge nærmere på MRT-skanningerne af både knæ og hofte. Først derefter foreligger den endelige dom.

- Den tyske læge tror imidlertid så meget på det hele, at han har bedt mig om at begynde at træne med det samme, ligesom han har givet mig besked om at lave nogle specielle øvelser for knæ og hofte, siger Brian Nielsen.

44-årige Brian Nielsen stoppede karrieren for otte år siden, men er blevet lokket tilbage af promotor Team Sauerland, der har stillet en kamp mod Evander Holyfield i udsigt.

/ritzau/