Brasilianske mål skaffede sejr til FCV

FC Vestsjælland fik sæsonens anden sejr på udebane over FC Nordsjælland på to mål af Thiago.

FC Vestsjælland fortsætter med at imponere i første sæson i Superligaen. Søndag blev det til den anden sejr med 2-0 over FC Nordsjælland på udebane.

De kriseramte nordsjællændere startede ellers med at dominere spillet, mens FCV havde problemer med at følge med de hurtige angribere og midtbanespillere fra hjemmeholdet.

Det gav flere gule kort, og efter knap en halv time kostede det også på mål-kontoen. En lang aflevering fra FCNs bagkæde ramte nordsjællændernes Mario Ticinovic, der spurtede fra Lasse Nielsen og Jonas Thomsen.

Første skud fra Ticinovic blev halvklaret af Thomas Mikkelsen, men returen fik FCN-fløjen sparket i kassen. 1-0 ved pausen og det så både spil- og chancemæssigt skidt ud for FC Vestsjælland.

Brasiliansk gennembrud

FCV har i flere kampe fået rettet til i pausen, og det var også tilfældet søndag.

Godt hjulpet af tilfældigheder ved dødbolde, som efter få minutter af 2. halvleg. Et indkast blev forlænget og efter noget ping-pong landede bolden foran en fri Thiago Pinto Borges. Han svigtede ikke og udlignede til 1-1 med brasilianerens første sæsonmål.

Lidt over ti minutter senere var Thiago igen på pletten efter en hjørnespark, hvor Lasse Nielsen for fuld musik røg ind i FCN-keeper Martin Hansen. Bolden landede igen hos Thiago, og pludselig 2-1 til FC Vestsjælland. Vilde protester fra nordsjællænderne, men scoringen stod.

FCV havde tilbud til både Thiagos ægte hattrick og til Henrik Madsen, men effektiviteten svigtede. Heldigvis var der heller ikke meget krudt i FC Nordsjælland, så sæsonens anden sejr kom i hus.

Dermed ligger FC Vestsjælland stadig lunt midt i Superligaen – og er stadig Sjællands bedste hold.