Botilbud for udviklingshæmmede brændt ned

Én person er indlagt til observation for røgforgiftning efter en voldsom brand. Et botilbud er totalt udbrændt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag aften opstod en brand i et botilbud for udviklingshæmmede på Halsebyvænge i Korsør. Rækkehuset nåede at brænde ned til grunden og én enkelt person blev indlagt til observation for røgforgiftning,  oplyser politiet.

Meldingen kom klokken 18.12 og både brandvæsen og politi mødte talstærkt op, men rækkehuset nåede at brænde ned til grunden.

Ifølge politiet opholdt en enkelt person sig i huset før branden.

-          Han er nu kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning. Vi ved ikke, hvad han lavede i huset, men vi tager en snak med ham i morgen, fortæller vagtchef Flemming Hansen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Branden er opstået i et rækkehus, som er en del af det kommunale botilbud Specialcenter Vest. I rækkehuset bor udviklingshæmmede samt folk med psykiatriske problemer.

Hvorfor rækkehuset pludselig stod i flammer, er fortsat uvist. Brandvæsenet er lige nu stadig i gang med at slukke branden, men politiet oplyser, at der ikke er sket noget med nogle af nabohusene.

-          Nu skal brandvæsenet være færdige dernede, så begynder vi at undersøge brandårsagen i morgen, når det er lyst, siger vagtchefen.