Børn forbrændt: Underviser risikerer bødestraf

En medarbejder fra Slagelse Naturcenter står formentlig til en bødestraf på grund af en ulykke under et Blå Flag-arrangement torsdag formiddag ved Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 35-årig kvindelig underviser fra Slagelse Naturskole på Musholm Feriecenter risikerer en bødestraf, efter hun torsdag formiddag var skyld i, at fire børn blev forbrændt, skriver sn.dk.

- Hvis man omgås ild lemfældigt, så er det en overtrædelse af beredskabsloven, hvilket giver en bødestraf, siger Hugo Larsen, der er politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til avisen.

Læs også: Tre børn ramt af forbrændinger under Blå Flag-arrangement

Ulykken skete omkring klokken 10.30 under et Blå Flag-arrangement på stranden ved Musholm Bugt ved Korsør. Børn og forældre var i gang med at ryge en makrel, men da det ikke lykkedes i første omgang at antænde rygeovnen, valgte underviseren at hælde mere sprit på.

Sprittet udløste en mindre eksplosion, og alle fire børn kom til skade, hvoraf tre blev kørt med ambulance til skadestuen på Slagelse Sygehus for at få behandling for 1. og 2. gradsforbrændinger.

Alle børnene, der er mellem fire og ti år, blev udskrevet senere samme dag.