Biljagt over Storebælt

En biljagt i Svendborg endte med anholdelse i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 21-årig mand fra Svendborg, der var på flugt fra politiet i sin bil, nåede helt til Slagelse med politiet i hælene, inden det lykkedes at få ham standset.

Manden er mistænkt i en sag om voldtægt, og han blev opdaget mandag af betjente i en patruljevogn, mens han kørte rundt i Svendborg i sin bil. Betjentene forsøgte at få ham til at standse, men det ønskede han ikke, og han forsøgte i stedet for
at køre fra politiet.

Det lykkedes ham at køre fra Svendborg ad den fynske motorvej og videre over Storebæltsbroen med politiet i hælene. Trods flere forsøg på at få ham til at standse, havde han held med at køre over broen. På sjællandssiden overtog vogne fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi forfølgelsen, men først ved Slagelse lykkedes det at få den 21-årige til at standse.

Under biljagten var politiet flere gange i telefonisk kontakt med manden, der svarede, at han ikke ønskede at standse. Først uden for Slagelse stod det klart for ham, at han ikke kunne slippe væk, og derfor oplyste han over telefonen, at han nu var parat til at lade sig anholde.

Anholdelsen skete uden yderligere dramatik, oplyser vagtchef Erik Skov, Fyns Politi.Manden er nu kørt til Svendborg.

Det skriver ritzau