¨

Bilist opdagede familiemedlems stjålne bil

Foto: TV ØST

Et biltyveri blev mandag opklaret, da en bilist i Slagelse pludselig fik øje på en VW Passat, som et familiemedlem søndag havde fået stjålet i Roskilde.

En 26-årig mand blev mandag anholdt efter at være blevet taget for at køre i en stjålen bil.

Klokken 11 fik politiet en anmeldelse fra en bilist, der fulgte efter en VW Passat ved Slagelse. Passaten var blevet stjålet fra Roskilde dagen forinden fra bilistens familie, og nu havde han ved et tilfælde opdaget den i trafikken.

Opgav forkert cpr-nummer

Politiet blev sendt til Kinavej ved Jem&Fix, hvor Passaten var standset. Føreren gav i første omgang et cpr-nummer på en anden person til betjentene, men det blev hurtigt afsløret, at der faktisk var tale om en 26-årig mand fra Kalundborg.

Den 26-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt klokken 11.30 og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Han blev også sigtet for tyveri af bilen, og da de nummerplader, der sad på bilen, var stjålet fra en anden bil, blev han også sigtet for tyveri af nummerpladerne. Den 26-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 16.15.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App