¨

Biler brændt af i Slagelse

Foto: TV ØST

Brandfolk og politi beskudt med fyrværkeri, da de rykkede ud i Nordbyen i Slagelse inytårsnat

Hærværksmænd slog igen til i Nordbyen i Slagelse. I løbet af aftenen og natten til tirsdag blev der sat ild til i alt fem biler. To af bilerne udbrændte totalt, mens tre andre fik brandskader.

- I flere tilfælde blev vi og brandvæsnet mødt med kasteskyts og fyrværkeri, der blev skudt efter os ved bilbrandene, fortæller vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi.

Han understreger, at urolighederne langt fra har været så alvorlige som sidste nytår, hvor både Korsør og Slagelse blev ramt af stribevis af påsatte brande og omfattende uroligheder.

- Det har trods alt været et roligere nytår. Vi har også været talstærkt tilstede i området, så vi hurtig har været i stand dæmper på balladen, fastslår Stefan Jensen.

Politiet har anholdt en ung mand i forbindelse med en af de påsatte brande.

Der er ikke kun de påsatte bilbrande, der har givet politiet sved på panden. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har haft en ”forrygende” travl nat i hele politikredsen – dog uden de større sager.

Også Midt- og Vestsjællands Politi melder om, at der har været masser at rykke ud til i aftes og i nat.

- Patruljerne har haft rigeligt at se til. Men vi har heldigvis ikke haft de helt alvorlige sager. Vi har blandt dog anholdt 14 personer i løbet af nytåret. Typisk i forbindelse med mindre voldsager, fortæller vagtchef Niels Erik Hansen.

01:44 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App