¨

Anja Andersen tør godt vende tilbage

Foto: TV ØST

Den tidligere Slagelse-træner Anja Andersen er ikke skuffet over fyringen i Valcea, men hun mener ikke, at Oltchim Valcea overholdt aftalen.

Selv om Anja Andersen mandag fik at føle, hvor kort lunten kan være hos en sejrshungrende østeuropæisk håndboldpræsident, så er den fyrede træner i Oltchim Valcea ikke bange for at vende tilbage til området, hvis en ny mulighed byder sig.

- Jeg kender jo den østeuropæiske mentalitet, men denne erfaring har bestemt ikke gjort mig bange for på et andet tidspunkt at overtage et østeuropæisk hold.

- Jeg har da også allerede aftaler med flere af spillerne om, at vi fortsætter samarbejdet per telefon, siger Anja Andersen til B.T.

Hun er ked af, at oplevelsen i Rumænien blev så kort. Både på egne og spillernes vegne.

- Mange af dem har sagt til mig, at de i den seneste måned har lært mere, end de har gjort i resten af deres håndboldkarriere. Jeg fik heldigvis sagt farvel til hver enkelt spiller, og bagefter græd jeg, forklarer hun.

I Anja Andersens øjne er det klubben, der ikke har levet op til de forventninger, der blev formuleret for samarbejdet.

- Jeg er ikke skuffet, men må bare konstatere, at Valcea ikke holdt, hvad vi aftalte, da jeg for en måned siden startede mit nye job i klubben.

- Vi spurgte dem, om de skulle vinde Champions League i år, eller jeg skulle gøre mandskabet til et vinderhold. Koibu, der står for 90 procent af sponsorindtægterne til Valcea, var ikke i tvivl. Jeg skulle gøre Valcea til et vinderhold, og det stolede jeg naturligvis på, siger hun.

Anja Andersen nåede at være træner i klubben i en måned. Hun blev engageret i Oltchim Valcea gennem selskabet Pathfinder, hvor hun er ansat som coach.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App