3 anholdt for januarindbrud på Motalavej

Et indbrud fra januar, hvor der blev stjålet mærketøj fra Dansk Outlet på Motalavej i Korsør, kom tirsdag nærmere en opklaring under en sag om husspetakler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet blev egentligt kaldt ud til en sag om husspetakler, men det viste sig, at en anden forbrydelse nu er nærmere en opklaring efter et visit på Sandbjerggade i København.

Klokken 6 tirsdag morgen kørte en patrulje til adressen på grund af sptaklerne. Under besøget lagde betjentene mærke til, at der i lejligheden var en del mærkevaretøj og andre ting, der tydede på, at beboerne på adressen ikke var kommet helt lovligt til tøjet.

3 anholdt og fængslet

Det hele blev undersøgt, og det viste sig, at tøjet med meget stor sandsynlighed stammer fra et  indbrud på Motalavej i Korsør. Her blev der natten mellem 21. og 22. januar stjålet flere mærkevarejakker fra Dansk Outlet, og gerningsmanden blev efterfølgende ikke fundet.

Efter besøget på Sandbjerggade i København anholdt politiet 3 mænd på henholdsvis 36, 39 og 42 år - alle fra københavnsområdet. De er nu sigtet for indbruddet på Motalavej og blev senere på eftermiddagen fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til 6. marts.