¨

24-årig idømt fængsel for forsøg på voldtægt

Foto: TV ØST

24-årig mand idømt 1 år og 9 måneders fængsel for forsøg på voldtægt af 18-årig pige i Slagelse midtby.

Den 24-årige passede pigen op på Klingenberg i Slagelse. Hun havde netop ringet efter sin kæreste, som ville komme og hente hende. Inden han nåede frem, havde den 24-årige truet pigen til at trække sine bukser ned og væltet hende omkuld på fortovet. Han forsøgte at gennemføre samleje med hende, hvilket mislykkedes. Derefter trak han hende ind i en gyde, hvor han tvang hende til oralsex.

Da pigen så kæresten køre forbi gyden, bed hun gerningsmanden i hans lem, hvorefter hun kunne løbe over til kæresten. De ringede straks til politiet og sagde, at pigen var blevet forsøgt voldtaget, og at pigen havde bidt gerningsmanden i lemmet.

Gerningsmanden, der havde fået voldsomme skader på sit lem, opsøgte en ven på et diskotek. Vennen rettede henvendelse til politiet og sagde, at hans ven var blevet bidt i lemmet. På den måde fandt man hurtigt frem til gerningsmanden.

Retten i Næstved udmålte straffen til fængsel i 1 år og 9 måneder og gerningsmanden, der er iransk statsborger,  blev udvist af Danmark for bestandigt. Han skulle endvidere betale 54.000 kr. i erstatning til pigen.

Den 24-årige ankede dommen til Østre landsret med påstand om frifindelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App