22-årig søgte vidner: Nu har hun fundet to

Amneh El-Habet har fundet to af de tre personer, der trådte til og hjalp hende, da hun søndag kørte galt på Vestmotorvejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det betød virkelig meget for mig at få snakket med dem og få sagt tak, fortæller Amneh El-Habet.

Tirsdag aften blev hun kontaktet af to af de tre personer, der hjalp hende, da hendes bil søndag endte i grøften, efter hun har efterlyst dem på Facebook.

- Det var virkelig rart at høre, hvad der var sket, jeg kan ikke selv huske så meget, fortæller Amneh El-Habet.

Men mest af alt var hun taknemmelig for, at hun fik mulighed for at sige tak til de personer, der trådte til og støttede hende.

Tre personer var hos hende

Da Amneh El-Habet søndag var på vej hjem til Slagelse fra arbejde, endte hendes bil pludselig i grøften, hvor den væltede rundt et par gange med den 22-årige kvinde bag rettet.

Mens hun sad fastklemt i bilen kom tre personer hende til undsætning.

De fik tilkaldt en ambulance og ringede til hendes pårørende. Mens de ventede på ambulancen, sad de hos hende og beroligede hende.

Men da chokket havde lagt sig, og Amneh El-Habet blev udskrevet fra hospitalet, heldigvis uden slemme skader, gik det op for hende, at hun ikke havde fået sagt tak til de tre personer, der hjalp hende.

Læs også: 22-årig kørte galt: Nu efterlyser hun vidner

En efterlysning gav gevinst

Amneh El-Habet efterlyste derfor sine hjælpere i Facebookgruppen ’4200 Slagelse’ og på TV ØST.

Og det hjalp.

På TV ØSTs Facebookside har 46.451 personer set hendes opslag og 224 har delt det.   

- Det er skønt, at folk er så hjælpsomme, lyder det fra Amneh El-Habet.

Få timer efter at opslaget blev delt på Facebook tirsdag aften, blev hun kontaktet af en ung mand. Ham og hans far havde sammen med en tredje hjulpet hende. De snakkede i telefon sammen, hvor Amneh El-Habet fik mulighed for at sige tak og høre, hvad der var sket. Men for de to vidner har det også betydet noget at få kontakt.

- Det var også rart for dem at få at vide, at jeg har det godt, det var ikke et rart syn, da de så min bil rulle rundt, fortæller Amneh El-Habet.

Selvom hun har fundet to af sine hjælpere, håber Amneh El-Habet stadig, at hun også finder den tredje person, der hjalp hende. En kvinde, der havde haft en meget beroligende effekt på Amneh El-Habet, mens hun sad fastklemt.