¨

15-årig dreng overlever fald fra 10 meters højde

Foto: TV ØST

En 15-årig dreng fra Slagelse faldt lørdag aften 10 meter ned gennem et gulv i en nedlagt fabrik på Grønningen. Drengens tilstand var frem til søndag middag kritisk, men nu oplyser politiet, at drengen er udenfor livsfare.

Den 15-årige var lørdag kl. 21.30 i gang med at lege på Grønningen 27 sammen med en fire andre drenge. Drengen gemte sig på et tagudhæng, der braste sammen, og han faldt 10 meter ned og ramte nogle murbrokker. Hans fire venner skyndte sig at ringe til politiet for at tilkalde hjælp.

- Vi var helt i chok, så vi ringede til politiet. De kom først og så kom ambulancen bagefter, fortæller Klaus Svensson, der var sammen den 15-årige på den nedlagte fabrik.

Den tilskadekomne dreng blev først bragt til Slagelse Sygehuse og derefter overført til Rigshospitalet på grund af sine svære kvæstelser.

Politiet har så vidt muligt forsøgt at afspærre området.

- Det vi har gjort indtil videre, det er, at vi har lukket alle huller i hegnet med afspærringsstrimmel, og så har vi sat en lås på portene, siger Ehm Christensen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

02:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App