12-årig overfaldet med spark og slag ved stoppested

En 12-årig dreng blev i går morges overfaldet ved Slagelse Station. To drenge skubbede ham omkuld og sparkede og slog ham. Politiet efterlyser vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 12-årig dreng fik i går en noget voldsom start på dagen. Drengen stod klokken cirka 7:30 og ventede på bus 439 ved bustoppestedet ved Slagelse Station, da to drenge overfaldt ham.

quote Tidspunktet og stedet taget i betragtning, burde der være nogen, der har set noget

Jens Jedig Christiansen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

De to angiveligt ældre drenge skubbede den 12-årige omkuld. Derefter sparkede og slog de ham i hovedet og på ryggen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Da bussen ankom til stoppestedet, forsvandt de to drenge. De beskrives som værende et par år ældre end den 12-årige og med anden etnisk oprindelse end dansk.

Politiet efterlyser vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker nu sagen. I den forbindelse søger de vidner, og der må være nogen, fortæller Jens Jedig Christiansen, leder af lokal efterforskning i Slagelse.

- Tidspunktet og stedet taget i betragtning, burde der være nogen, der har set noget, fortsætter han.

Han opfordrer derfor folk til at kontakte politiet, hvis de har set noget eller været på stedet ved gerningstidspunktet.

Jens Jedig Christiansen fortæller også, at politiet på nuværende tidspunkt ikke ved noget om, hvad et eventuelt motiv for overfaldet kunne være.

Har du set noget, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4

Signalementer