Vintertræning i fuld gang

I Cirkus Arena fortsætter træningen. Fire zebraer skal til Holland og optræde og de sidste detaljer skal lige på plads inden de drager afsted. De træner både cirkusnummeret og selve transporten, for zebraer er ikke glade for nye ting.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mens Suzanne Berdoni har en helt almindelig jakke på, er der ingen problemer. Men da pailetterne kommer frem, skal dyrene lige vænne sig til glitteret, før de atter bliver rolige.

Se lidt af cirkusnummeret, hør hvor rundtosset Mads Gudiksen bliver - og find ud af, om han bliver ramt af den lange pisk.

[video:video_mangler:100113_cirkus_i_vinterhi_2.flv]

På cirkusmuseum med direktøren

Benny Berdino kan takke sin far for den arvede 'cirkusbacille', som i dag har ført til, at han er ejer af Nordens største cirkus, Cirkus Arena. I vinterhovedkvarterert 'Cirkusland i Slagelse' guider cirkusdirektøren seerne igennem Arenas historie, siden faderen stak af fra elevpladsen i læderfirmaet Neye og sammen med en kammerat tog ud på landevejene for at gøgle og underholde.

Hør anekdoterne og se kulisserne med de 281 lastbiler, traktorer og anhængere, de mange dyr og de i alt cirka 350 medarbejdere, der knokler for at blive klar til sæsonpremieren i midten af marts.

[video:video_mangler:cirkus_i_vinterhi_01.flv]