Viking vinder iPad Mini

Kommunekampens fjerde iPad Mini-vinder er fundet: April måneds heldige deltager hører til hos Vordingborg Vikings. Og endnu to iPad Minis er i spil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden Kommunekampens start i januar har vi hver måned udtrukket heldige vindere af en Apple iPad Mini. Det er også tilfældet i april. Månedens vinder hedder Jan Hansen, og han har tracket flittigt for sit hold Vordingborg Vikings siden begyndelsen af marts. Et stort tillykke til Jan!


Andre mulighederLodtrækningen foregår uvilkårligt blandt samtlige deltagere i Kommunekampen på Endomondo. Og ved udgangen af maj måned trækker vi den femte og sidste vinder. Det er endnu ikke for sent at melde sig ind i Kommunekampen og deltage i lodtrækningen. Klik her og læs mere om, hvordan du gør.


Og skulle du være blandt dem, der både tracker i Kommunekampen og løber TV2 ØST Løbet på søndag d. 5. maj, så har du faktisk ekstra gode chancer. Send os en mail med dit navn og titlen: "Jeg løber for (fx) Vordingborg Vikings" til levlivet@tv2east.dk. Ikke alene støtter du dit hold i kampen om sejr i Kommunekampens fjerde og sidste delkonkurrence, men du indgår også i en særlodtrækning om endnu en iPad.