Venstre på Sjælland, Lolland og Falster er splittet

Forud for aftenens hovedbestyrelsesmøde er det et splittet Venstre på Sjælland, Lolland og Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Medlemmerne på Sjælland, Lolland og Falster er uenige, om Lars Løkke Rasmussen kan fortsætte som partiets formand.

Benny Damgaard har været medlem af partiet siden 1992, og er i dag formand for Venstre på Lolland. Sammen med sit bagland han er én af dem, der ikke bakker op om Lars Løkke Rasmussen.

- Mine medlemmer har forholdt sig til, hvor meget man kan få for de 152.000 kroner, som Lars Løkke har købt tøj for. Det kan du altså købe et hus for på Lolland, og det svare til en udbetalt årsløn for mange på Lolland, det er de holdninger, jeg har bragt videre, siger Benny Damgaard, der er formand for Venstre på Lolland.

I den anden lejr står Mogens Jensen, fra Venstre i Holbæk. Han bakker op om sin formand. Efter at have brugt halvdelen af sit liv i Venstre, er det med bekymring, han er på vej til partiets skæbnemøde.

- Det gør da ondt, at blive kastet ud i sådan en krise, det har jeg, som formand for Venstre i Holbæk, også kunne mærke på mine medlemmer, de er rigtig kede af det, siger Mogens Jensen, der er formand for Venstre i Holbæk.

Venstre på Lolland er utilfredse efter endnu en bilagssag, hvor det er kommet frem, at Venstre har købt tøj til formanden for 152.000 kroner.

Det har efterladt partiet splittet på Sjælland, Lolland og Falster.

- Det har været rigtig ærgerligt, at vi har fremstået så splittet, det er jeg ked af, siger Mogens Jensen.

Dagen igennem har der været forlydender om, at Lars Løkke Rasmussen vil trække sig som formand på aftenens hovedbestyrelsesmøde.