¨

TV2 ØST i luften - med meget mere regional TV

Foto: TV ØST

Fra 1. november øgede TV2 ØST sit programudbud med yderligere én times regionalt fjernsyn. Seerne får nu en helt ny stribe programmer hver aften kl. 20-21 på den nye digitale KANAL ØST

Med den nye sendetid, der startede 1. november, opfylder TV2 ØST to centrale seer-ønsker:

•    Før det første opfyldes ønsket om mere regionalt forankret fjernsyn, der beskriver, hvordan livet leves, og hvordan verden anskues fra Sjælland, Lolland og Falster.

•    For det andet opfyldes ønsket om at få de populære formiddagsprogrammer sendt i aftenfladen.

 

Den nye sendetid består af tre faste dele.

Kl. 20-20.25 sendes de nye værtsbårne programkoncepter.

Kl. 20.25-20.55 sendes programmerne, som hidtil er blevet sendt om formiddagen og

kl. 20.55-21.00 runder vi af med en direkte nyhedsopdatering.

 

Du kan se programmet live på nettet. Klik her: tv2east.dk/nettv-20-21

 

De nye programmer:

Missionen
Det bliver vores flagskib med undersøgende journalistik. Missionen skal både kunne undersøge, afklare, komme med løsningsforslag og meget andet. Værterne Natasja Dybmose og Vibeke Pors Fredslund går både i dybden, men også i bredden. De behandler seriøse, såvel som "skæve" problemstillinger. Kigger på velkendte temaer og vender dem. Provokerer og debatterer.


Mere for pengene
Et forbrugerprogram og titlen beskriver indholdet meget rammende. Værten Ditte Okholm-Naut sætter seerne i stand til at handle og giver bud på, hvordan seerne får mere for pengene. Det handler ikke kun om ”discount-løsninger”, men også om hvornår det kan betale sig at vælge dyrt, fordi det i længden bliver billigst. Der vil være tips og tricks og ud-af-boksen-løsninger.


Syskas
Her besøger og undersøger værten Anette Syska kulturen i regionen. Hun sætter tanker i gang hos seerne og give dem lyst til at finde deres egne kulturelle højdepunkter. Vi besøger personer, som har en passion for at udnytte deres unikke potentiale og som har lyst til at dele ud af deres viden og holdninger. Vi besøger kultur-begivenheder og institutioner, der kan give seerne en oplevelse.

Xborg
Et debatprogram, hvor vært og Christiansborg-redaktør Allan Jørgensen, sætter politikerne stævne og konfronterer dem med aktuelle problemer, sådan som de opleves af menigmand, erhvervsliv, organisationer, uddannelsesinstitutioner m.v.


Sport
Med fokus på regionens bedste sportsklubber og største sportsstjerner vil værten Rasmus Birkerod se tilbage på ugens og weekendens vigtigste sportsbegivenheder og gå tæt på de aktuelle sportsprofiler.

Danmark Rundt
TV 2-regionernes nye fælles program, der afspejler det helt aktuelle regionale nyhedsbillede.

Den nye regionale KANAL ØST

TV2 ØST har fast sendetid på den nye regionale TV-kanal kl. 20-21 alle årets dage.  I tidsrummet kl. 17-20 er KANAL ØST reserveret til at tegnsprogstolke TV 2 NYHEDERNE og TV-Avisen.

Udover TV2 ØST sender 16 meget forskellige lokale tv-stationer på den nye regionale TV-kanal. De sender i tidsrummet kl. 21.00 og indtil næste dag kl. 17.00.

TV MØN, TV Vordingborg, Roskilde Lokal-TV, HLTV og Åbent Landbrug Østlige Øer er blandt de lokale tv-stationer, der har fået sendetid på den nye digitale kanal.

Hvordan modtages KANAL ØST?

KANAL ØST fra 1. november modtages via egen antenne eller via din antenneforening. På www.tv2east.dk  er der flere oplysninger om, hvordan seerne modtager den nye digitale kanal.

Oplysninger om de nye digitale sendenet kan også indhentes hos ”Det nye TV-signal”, der er et uafhængigt, offentligt finansieret sekretariat.

Borgeroplysning hos "Det Nye Tv-signal", telefon 70 33 99 00, har åbent hverdage kl. 8-22, weekend kl. 10-22.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App