Togtrafikken til Tyskland delvist genoptaget

Efter at togtrafikken mellem Rødby Færge og Tyskland siden onsdag aften har været indstillet, meddeler DSB og Scandlines torsdag morgen, at trafikken delvist er genoptaget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Al færgetrafik mellem Tyskland og Danmark er normaliseret, og togtrafikken til Tyskland er torsdag morgen delvist genoptaget. Det oplyser DSB og Scandlines til Ritzau. Tog kan dog fortsat ikke komme med om bord på Scandlines Rødby-Puttgarden færger.

Dog oplyser Scandlines, at det igen er muligt at gå om bord på deres færger uden at have en bil.

Torsdag morgen var det først ikke muligt at rejse med tog mellem Danmark og Tyskland via Rødby Færge/Puttgarten. Det oplyser DSB på sin hjemmeside.

Det skyldes politiets arbejde ved grænserne.

Passagerer kunne ikke komme med toget til Tyskland, hvis de ville rejse via Rødby Færge. EuroCity-togene kørete kun mellem København H og Rødby Færge og var aflyst mellem Puttgarden og Hamburg, men klokken 7.15 skulle trafikken altså være på vej tilbage til normalen.

Hvis du er blevet forsinket som følge af politiets arbejde ved grænserne, kan du benytte DSB’s Rejsetidsgaranti.

Hvis du ikke har ønsket at rejse, eller har måttet afbryde rejsen, kan du få refunderet billetten ved at kontakte DSB Kundecenter Udland eller et DSB Udland billetsalg.

Se mere her.