Tina taber igen på vægten

I denne uges Lev Livet er Tina Adsersen igen en tur på vægten. For anden gang i træk er det ikke lykkedes hende at tabe sig nok. Og den slags koster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da Tina Adsersen ikke havde tabt sig nok sidst, måtte hun på straftur med Beate i Ringsted. Nu venter så en ny straf forude. Heller ikke i denne uge lykkes det Tina at nå det mål, hun havde sat sammen med instruktør Birgitte Nymann.


Er faldet iTina skulle have smidt tre kilo. Men vægten viser 95,9 kg - 1,3 kg over målet. Og deltageren fra Fuglebjerg ved godt selv, hvor skoen trykker.


- Jeg er faldet i et par gange, og sukkertrangen er stille og roligt steget. Jeg har drukket sodavand og været til fødselsdag med kage og boller. Og så har jeg haft hovedpine et par gange, hvor der ikke har været andet end toastbrød i huset, og så er det dét, jeg har spist. Men det er for dårligt, det ved jeg godt, siger Tina.


På en måned har hun "kun" tabt 1,7 kg. Og det tab er langt fra stort nok, lyder dommen fra Birgitte Nymann.


- Det er ret normalt i et slankeforløb, at man tager nogle slag tilbage, hvor man spiser mere usundt. Der er naturligt i en udvikling, men du vejer stadigvæk så meget, at det skulle være nemmere for dig at komme ned i vægt end 1,7 kg på en måned, lyder dommen fra Birgitte Nymann.


Find erstatningIfølge instruktøren gælder det om, at sætte noget andet i stedet for, når trangen til de usunde sager melder sig.


- Man kan ikke bare sige til sig selv, at man skal lade være med at spise, når man har det sådan. Men man skal forsøge at finde noget andet, som kan give ro og tryghed, eller fornemmelsen af at være noget værd og mening med livet. Man skal finde en anden måde end at sætte sig og spise, som man plejer, forklarer Birgitte Nymann.