Tæsket med bat i eget hjem

Tre mænd trængte i aftes ind i en mands private hjem. Manden og hans ven blev slået med baseballbats og truet med strømpistol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 20 i går aftes fik politiet anmeldelse om at tre mænd iført elefanthuer trængte ind på en adresse på Vesterbro i Store Heddinge og truede med pistoler og strømpistoler og slog på de tilstedeværende med baseballbats.

De tre overfaldsmænd var tilsyneladende på "jagt" efter en bestemt person, som de spurgte efter. Personen var ikke til stede, og de to der var i lejligheden blev udsat for grov vold i form af slag med baseballbats og stød med strømpistol. En tredje person kom til medens volden stod på, og han blev ligeledes udsat for vold.

En af de overfaldne så sit snit til at stikke af fra stedet og fik tilkaldt politiet og en ambulance. En af de overfaldne er indlagt som følge af volden.

Politiet kender ikke motivet til hele episoden, og efterforsker den nu nærmere. Ud fra de oplysninger, som politiet er i besiddelse af nu, er der tale om, at gerningsmændene har opsøgt personerne på adressen på grund af en bestemt person. Røveriet kan derfor ikke kategoriseres som "hjemmerøveri" i mere traditionelt forstand.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen. Ring til lokalpolitiet i Køge på tlf. 114.