¨

Surt campingvejr

Foto: TV ØST

Det er næsten som om den danske sommer aldrig rigtig begyndte. Og nu er den måske allerede slut. Vejrudsigterne varsler, at efterårsvejret er på vej. Og den sølle sommer kan mærkes på campingpladsernes besøgstal.

Det har været en våd dansk sommer, og meget af campingtiden er brugt indenfor. I juli måned faldt der intet mindre end 113 millimeter regn. Og det kan campingpladserne mærke.

- Det har da kostet noget, hvis man ser på økonomien, at folk har givet op de dage, hvor vi for eksempel har haft fire dages non-stop regn, så selv de hårdeste er kommet i tvivl, siger Claus Trondheim, som ejer Falster City Camping i Nykøbing.

Selvom sommeren startede godt, har pladsen oplevet en nedgang på hele 26 procent i juli. Og det går igen over hele regionen. I en rundspørge som TV2 ØST har foretaget blandt ti pladser, melder alle om tilbagegang.

Ifølge TV2 Vejret bliver det ikke meget bedre i den nærmeste fremtid. Faktisk ser sommeren måske ud til at være slut. I næste uge bliver vejret efterårsagtigt med temperaturer end til 15 grader, regn og blæst.

02:22 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App