¨

Stor stigning i Kvote 2-ansøgninger

Foto: TV ØST

University College Sjælland slår for femte år rekord i antallet af kvote 2-ansøgere.

Igen i år slår University College Sjælland rekord i antallet af ansøgere via kvote 2. Med 8913 ansøgninger til samtlige uddannelse, opnås en stigning på 18 procent i forhold til 2014.

Det oplyser uddannelsen i en pressemeddelelse.

Det er femte år i træk, at flere søger ind på kvote 2, oplyser de.

Rektor på University College, Ulla Koch, er overbevist om, at de seneste års målrettede kvalitetsarbejde har været en medvirkende årsag til det gode ansøgerfelt.

- Det er rigtig flot, at vi igen i år slår rekorden for antallet af kvote 2-ansøgninger. At så mange vælger University College Sjællands uddannelser som deres førsteprioritet, vidner om, at vores ansøgere ved, at vi står for kvalitet. Det glæder vi os rigtigt meget over, siger hun.

Den store interesse for at tage en uddannelse viser sig på alle UCSJ’s professionsbacheloruddannelser, idet otte ud af ti uddannelser har højere ansøgertal end sidste år. Flotte tal, der også lover godt for tallene i kvote 1, der har deadline 5. juli, vurderer rektor Ulla Koch.

- Der er næppe tvivl om, at kvote 1 også vil blive fornuftig, og det skyldes naturligvis også, at mange unge i regionen er blevet opmærksomme på, at det er vigtigt at tage en uddannelse for at få et job, og kan vi tilbyde det rigtige produkt her i regionen, så bliver de her, forklarer Ulla Koch.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App