¨

Spar på benzinregningen

Foto: TV ØST

Tænk på prisen, før du tanker. Der er nemlig masser af gode råd at finde, hvis man vil spare penge på benzinregningen.

Sommeren står lige for døren, og for mange betyder det, at benzintanken skal fyldes op, så man kan køre sydpå. Det kan nemt blive en dyr affære, når tanken skal fyldes med benzinpriser på himmelflugt. FDM har derfor opstillet en række gode råd til, hvordan man kan spare op til 1500 kroner om året på benzinregningen.

Tid er jo også penge, så man skal selvfølgelig gøre op med sig selv, hvor langt man vil køre efter at spare penge. Men hvis man kan spare op til halvanden krone pr. liter benzin, så kan man spare op til 50 kroner på en tank, siger forbrugerøkonom i FDM Allan Skytte Christensen.
De gode råd fra FDM lyder:

1. Undgå tankstationer ved motorvejene. De er ofte dyrere, fordi der ikke er stor konkurrence.

2. Tank inden klokken 10 om formiddagen og gerne først på ugen.

3. Vælg en tankstation, hvor der ligger mange andre tankstationer i nærheden. Tankstationerne bliver nemlig nødt til at konkurrere med hinanden for at overleve.

4. På www.benzinpriser.dk kan man finde en oversigt, hvilke tankstationer i ens område, der er billigst. Den kan også downloades som APP til mobiltelefonen.

 

Vores program Klar Besked går i dybden med emnet, og har endnu flere gode råd til at spare på benzinen. Du kan se udsendelsen ved at klikke her.

02:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App