Snestorm lammer regionen torsdag

Ifølge TV2 Vejrets Peter Tanev bliver der torsdag masser af sne og endnu værre - masser af snefygning - på Sjælland og Lolland Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Allerede onsdag har trafikken været besværliggjort af sne, men det bliver altså værre torsdag.

- Inden torsdagen er omme, er der vel faldet en 20-25 centimeter sne, og det kan man jo godt køre i, hvis ikke det var fordi, det fyrer så kraftigt. Der kommer nemlig også mere vind, så det bliver slemt, siger TV2 Vejrets Peter Tanev til TV2 Øst.

Det eneste, meterologerne fortsat er i tvivl om,er, hvor højt op i regionen, at snekaoset kommer. Kun det nordvestlige hjørne af Sjælland ser ud til at gå helt fri.

- Som det ser ud nu, kan man trække en linje fra Korsør til Køge, og alt syd for det får godt med sne. Det bliver kraftigst sydpå, og der kommer en hård vind fra Øst. Hvor I i dag har haft nogle bælter af sne, så bliver det et stort frontområde, som bliver liggende over meget af regionen og giver godt med sne og vind, siger Peter Tanev.

Og hos DSB er man allerede ved at tage sig nogle forholdsregler. Nogle tog vil blive aflyst, og det vil nok være en god ide for pendlere at tjekke DSB's hjemmeside www.dsb.dk , hvor man opdaterer, hvordan torsdagens togafgange ser ud.