¨

Slaget om Mols-linien sker i dag

Foto: TV ØST

I dag holder Mols-linien ekstraordinær generalforsamling, efter aktionær Per Gullestrup, der er direktør i rederiet Clipper, har krævet udrensning i ledelsen. Det fortæller DR Østjylland.

- Vi kræver en ny direktør og en bestyrelse, der har de fornødne kompetancer til at håndtere den krise, Mols-linien er i, for der er virkelig  krise - både når man ser på regnskabet for 2010 og forventningerne til 2011, siger Per Gullestrup.

Molslinien kom ud af 2010 med et underskud på 78 millioner kroner. Per Gullestrup stiller selv med et hold, der kan sættes ind i det skrantende selskab, men Mols-liniens bestyrelsesformand, Frantz Paludan, ser frem til den eskstraordinære generalforsamling med sindsro.

- Det er aldrig rart for et selskab at blive udsat for et såkaldt kup-forsøg. Nu er det som bekendt svært at spå om fremtiden, men lige her er det let nok. Et flertal af aktionærene har bedt den nuværende bestyrelse om at genopstille, siger Frantz Paludan.

Hvis ikke det lykkes Per Gullestrup at få ændret i ledelsen af Mols-linien, vil han forsætte arbejdet frem til den ordinære generalorsamling.

- Strukturen er helt forkert. For eksempel taber man formodentlig noget, der ligner 100.000 kroner om dagen på fragtruten mellem Aarhus og Kalundborg. Det skal der tages hånd om. Der er også en meget forvirrende sejlplan, når man sejler til både Ebeltoft og Aarhus, det er også noget af det, vi vil lave om på, siger Per Gullestrup.

Besyrelsesformand for Mols-linien, Frantz Paludan, fortæller, at selskabet også går med genopretningsplaner, men dem vil han ikke løfte sløret for inden generalforsamlingen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App