¨

Skrappe damer - på dametur

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

"Vi har alle en skarp tunge," lyder det fra en ny, regional 'fire-bande' af kvindelige folketingskandidater, der nu tager på fælles stemmefiskeri.

Så er der dametur - og du er inviteret med.

Under mottoet 'Fire kvinder med kan' ruller politikerne Bodil Kornbek, Liselotte Blixt, Brigitte Klintskov Jerkel og Astrid Krag nu på valgturné i Region Sjælland forud for Folketingsvalget, der senest afholdes i november:

Går til kanten

"Vi er alle fire kvinder der ikke er bange at gå lige til kanten, og vi har alle en skarp tunge når det skal være. Derfor har vi fundet sammen og vil tage en debat med vælgerne, hvor vi nu bliver inviteret hen. Det skal være sjovt, skarpt og informerende, og vi vil gøre alt for at man er blevet bare lidt klogere, når man tager hjem igen", lyder det fra d'damer.

"Det er et afgørende valg vi står overfor og vigtigt at alle tager del i debatten om, hvordan vi skaber nye job, sikrer uddannelse til de unge og får gang i økonomien - så jeg ser frem til debatterne med de tre andre kvinder” siger Astrid Krag, nuværende medlem af Folketinget for SF.

 

Dansk Folkepartis Liselott Blixt: "Jeg glæder mig til at diskutere med de tre andre, hvordan de vil sikre bedre sundhed til borgerne i en region som har den laveste levealder og flest usunde borgere”.


Socialdemokrat Bodil Kornbek: ”Jeg vil meget gerne i gang med at rette Danmark op efter 9 års tilbagegang. Vi skal have flere i arbejde og flere unge i uddannelse, så vi igen har råd til velfærd”.

9 års tilbagegang
40-årige Brigitte Klintskov Jerkel, De Konservative Folkeparti: ”Jeg ser meget frem til bl.a. at debattere Danmarks økonomiske situation herunder reformer. Jeg glæder mig til at høre, hvilken løsning de tre andre har på Danmarks økonomiske udfordringer”.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App