Så kom skytterne igang

Så er skytterne godt i gang med landsstævnet. Søndag og mandag var der Terrænskydning i Jægerspris.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Simone, Katrine og Bjarne deltog i Caliber 22 Terræn. De gik på hold med andre fra foreningen og havde en hyggelig tur. Bjarne var den eneste fra familien der vovede sig ud på langdistance terrænet, men han gik igen sammen med flere andre fra foreningen. Begge ture tog ca. 3 timer, så det var trætte deltagere, der kom i land efter en lang solrig dag i terrænet.

Katrine blev nr. 2 i sin klasse og fik en sølvmedalje. Det var superflot gået eftersom hun aldrig havde prøvet det før. Simone blev en flot nr. 11.

Tirsdag var alle i aktion på banerne i Bredetved. Simone, Katrine og Bjarne skød cal. 22 - 50m.Her lidt stemningsbilleder under klargøringen og selve skydningen. Det var meget meget varmt at skyde med alt udstyret på. Men det gik fint og var heldigvis overstået på en halv times tid. Bjarne slog sin egen rekord.

 

Der var igen fællesspisning for Tingsted skytterne mellem campingvognene og "de unge" sørgede for salaten og borddækningen.

Kl. 20 var der Irsk musik og øl i det store telt og aftenen blev rundet af med gæt og grimasser ved vognene indtil man ikke kunne se mere.

I dag er der pistol skydning på programmet, men det er kun Bjarne der skal deltage i det. Vejret er helt fantastisk men vi kan godt mærke der skal noget vand til for det er meeeget varmt.

Fam. Hansen