¨

To rockere anholdt efter stor politiaktion

De to rockere har tilknytning til henholdsvis Bandidos og Satudarah Foto: TV ØST

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slog mandag til mod flere adresser i politikredsen. To blev anholdt og flere våben beslaglagt.

To personer med rocker-relationer blev mandag anholdt, efter en stor politiaktion udført af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

De to personer er tilknyttet henholdsvis Bandidos og Satudarah, og politiet beslaglagde også flere våben under aktionen.

- Det er et udtryk for stor afstumpethed, at folk i rockemiljøet til stadighed føler sig nødsaget til at omgive sig med våben, hvilket helt naturligt skaber utryghed i befolkningen – ikke mindst set i lyset af de seneste måneders konflikt med skyderier i blandt andet Næstved. Vi er derfor meget tilfredse med at få våbnene ud af rockernes hænder, siger politiinspektør Kim Kliver.

Rockerkonflikt i Næstved

Politiet slog til mod flere adresser i politikredsen.

De to anholdte fremstilles i grundlovsforhør senere i dag ved Retten i Næstved og i Nykøbing Falster.

Aktionen kommer, efter der har været en del rockeruroligheder i Næstved især. Gennem sensommeren og efteråret har der flere gange været skyderier i byen, som politiet tilskriver en konflikt om narkomarkedet mellem netop Satudarah og Bandidos.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App