Regionen kyler stadig kalorier af sig

Siden Kommunekampen begyndte ved årsskiftet, har regionens borgere i den grad sat turbo på vægttabet. Langt over 100.000 burgere er blevet forbrændt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre måneder. Så lang tid har TV2 ØSTs Kommunekamp kørt. Og på den korte tid er der i den grad blevet sat fart på kalorieforbrændingen i vores område.


I alt er næsten 90 mio. kalorier blevet forbrændt. Det svarer til 162.000 burgere, og at samtlige borgere i vores store region hver især har smidt 151 kalorier, siden kaloriekonkurrencen blev skudt i gang.


Flere flytter sigDet er fortsat Kalundborg Knights, der fører sammenlagt. Og dét på trods af, at kommunen kun er regionens femtestørste. Men flere kommuner er begyndt at røre på sig. Regionens største kommune Næstved Nighthawks er begyndt at vise kløer og har foreløbigt skubbet Slagelse Superstars væk fra andenpladsen. 


Sorø Saints har også fået betaling i det samlede regnskab efter at sejret i begge delkonkurrencer. Regionens næstmindste kommune ligger på en fornem 5. plads - et mulehår foran Holbæk Heros.


Kommunekampen kører til og med d. 31. maj. Herefter kåres vinderen med pokal og kæmpe fest.