¨

Politi: Stille og rolig juleaften

Foto: TV ØST

Både Midt- og Vestsjællands Politi og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melder om en rolig juleaften. Erfaringen viser, at der kommer anmeldelser senere.

Det har været en aldeles rolig aften, når det kommer til kriminalitet. Både Midt- og Vestsjællands Politi og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melder om julefred.

- Det har været meget stille og roligt, så det er dejligt, lyder det fra vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi, og det samme siger kollegaen syd på.

- Her har været fantastisk stille og roligt. Der har været et par indbrud, som folk har meldt i løbet af eftermiddagen, men ellers er der ikke sket noget, siger vagtchefen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anmeldelser senere

Selv om forbryderne også har ladet julefreden sænke over sig her til aften, så siger politiets erfaringer dog, at der formentligt kommer et par anmeldelser senere i aften.

- Der kommer nok et par meldinger om indbrud, når folk begynder at komme hjem fra juleaften. Sådan plejer det at være, lyder det fra det sydsjællandske, og vagtchefen i Midt- og Vest nikker genkendende til tendensen.

- Ja, nu må vi se, hvad det ender med. Der plejer at være nogle indbrud juleaften, men vi gør først tallet op i morgen, siger han.

Forhåbentligt er det kun få, der kommer hjem til en bolig, hvor der har været ubudne gæster.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App