Politi afslører færdselskontrol

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skriver fra i dag på Twitter, hvor de holder færdselskontrol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra i dag kan du være et skridt foran politiet. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skriver nemlig på det sociale medie Twitter, hvor de holder færdselskontrol.

- Færdselspolitiet har gjort bødeblokken klar - og vi er i Vordingborg hele dagen. Kør nu pænt, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil i en forsøgsperiode informere deres 'følgere', som det hedder på Twitter-sprog, om, hvor de holder færdselskontrol.

- Vi har haft mange overvejelser omkring det. Men vi håber, at hvis vi skriver, at vi er i Vordingborg i dag, så er der nogle trafikanter, der gør sig ekstra umage med at køre ordentligt. Hvis det bare kan gøre, at vi undgår et trafikdrab, så er det det hele værd, siger leder af færdselsafdelingen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Erik Mather.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil hver morgen skrive, hvor de har planlagt at lave færdselskontrol. Man skal dog ikke regne med, at man kan være sikker på, hvor man kan blive stoppet.

- Det er ikke sådan, at når vi kører i Vordingborg i dag, så er det frit spil i Faxe. Vores andre patruljevogne holder også øje og stopper trafikanter, siger Erik Mather.