¨

Penge til pendlere

Foto: TV ØST

Danmarks 800.000 pendlere får snart flere penge for at tage på arbejde , skriver Morgenavisen Jyllands-Posten. Skatterådet fastsætter på et møde tirsdag næste års befordringsfradrag, og alt tyder på, at satserne får et nøk opad.

Skatterådets formand bekræfter, at emnet er på dagsordenen.

- Det er korrekt, at emnet er på dagsordenen på tirsdag. Men jeg kan ikke på forhånd sige noget om, hvordan satserne kommer til at se ud til næste år, siger Hanne Søgaard Hansen, formand i Skatterådet.

Morgenavisen Jyllands-Posten erfarer dog, at pendlerne ser ud til at få mere ud af at tage den for manges vedkommende lange vej på arbejde. Helt sikkert er det, at grænsen for, hvornår man går fra en kørselsgodtgørelse på to kr. til en kr. pr. km hæves fra 100 til 120 km. Samtidig forventes Skatterådet at tage højde for, at såvel benzin- som forsikringspriser er steget i løbet af 2011.

Bilisternes talerør glæder sig over udsigten til at få et højere befordringsfradrag.

- Det glæder os, hvis Skatterådet i højere grad lader befordringsfradraget afspejle de faktiske udgifter, der er ved at transportere sig på arbejde,  siger Torben Lund Kudsk, chefkonsulent i FDM til Jyllands-Posten.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App