¨

Partiformænd på charmeoffensiv

Foto: TV ØST

Valgkampens slutspurt blev sat ind mandag, hvor landets partiformænd rejste Danmark tynd for at støtte op om deres respektive partiers spidskandidater.

 

 

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen var her til eftermiddag på besøg i Næstved for at bakke op om partiets spidskandidat i Næstved Kommune, Karsten Nonbo (V).

 

 - Det er med til at gøre hverdagen lidt sjovere, når vi nu har hængt i lygtepælene i ugevis. Det er rart at mærke, at det bliver værdsat, siger Karsten Nonbo, som håber på at blive den næste borgmester i Næstved.

 

Lars Løkke Rasmussen var ikke den eneste partiformand, der var på charmeoffensiv i dag. I Slagelse fik byens borgmester, Lis Tribler (A) selskab af partifælle og statsminister Helle Thorning-Schmidt (A) under et besøg på Vækstfabrikken. Og i Holbæk kunne borgerne her til aften få serveret pizza og politik. Her var det de radikales formand, Margrethe Vestager, der besøgte Emrah Tonser - partiets spidskandidat i byen.

 

Partiledernes tur rundt i landet var sidste chance for at promovere partierne, inden valgstederne åbner klokken 9:00 mandag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App