Partiformænd på charmeoffensiv

Valgkampens slutspurt blev sat ind mandag, hvor landets partiformænd rejste Danmark tynd for at støtte op om deres respektive partiers spidskandidater.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

 

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen var her til eftermiddag på besøg i Næstved for at bakke op om partiets spidskandidat i Næstved Kommune, Karsten Nonbo (V).

 

 - Det er med til at gøre hverdagen lidt sjovere, når vi nu har hængt i lygtepælene i ugevis. Det er rart at mærke, at det bliver værdsat, siger Karsten Nonbo, som håber på at blive den næste borgmester i Næstved.

 

Lars Løkke Rasmussen var ikke den eneste partiformand, der var på charmeoffensiv i dag. I Slagelse fik byens borgmester, Lis Tribler (A) selskab af partifælle og statsminister Helle Thorning-Schmidt (A) under et besøg på Vækstfabrikken. Og i Holbæk kunne borgerne her til aften få serveret pizza og politik. Her var det de radikales formand, Margrethe Vestager, der besøgte Emrah Tonser - partiets spidskandidat i byen.

 

Partiledernes tur rundt i landet var sidste chance for at promovere partierne, inden valgstederne åbner klokken 9:00 mandag.