¨

Oprør på Mols-Linien

Foto: TV ØST

Flere færger til Århus - og afskaf ruten til Ebeltoft. Nyt forslag fra oprørske aktionærere skal ændre kursen for Mols-Liniens færgedrift.

Mindretalsaktionæren Per Gullestrup fra Clipper forsøger igen at erobre flertallet i Mols-Liniens bestyrelse, skriver Nordvestnyt onsdag. Det skal ske på den ordinære generalforsamling i Ebeltoft efter påsken.

Forsøget på at overtage styrepinden er begrundet med, skriver Nordvestnyt, "at Mols-Liniens ledelse (er) for passiv over for rederiets store økonomiske problemer":
 
Simpel rejseplan
"Vi skal tage ruten mellem Ebeltoft og Odden ud af drift. I stedet skal vi styrke Aarhus-Odden med timedrift på faste minuttal, så vi får en simpel rejseplan, som kunderne kan forstå," siger Per Gullestrup.

Clipper har 30 procent af aktierne i Mols-Linien. På en ekstraordinær generalforsamling for nyligt fik "oprørerne" omkring 37 procent af stemmerne. Håbet er at flertallet er på oprørssiden tirsdag efter påske. Nordvestnyt har ikke kunnet træffe den nuværende bestyrelsesformand Frantz Palludan for hans kommentar. Mena, skriver avisen, i indkaldelsen til generalforsamlingen står der, at han genopstiller til bestyrelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App