Nyt parti: Borgerligt Centrum (video)

Det regionale folketingsmedlem Simon Emil Ammitzbøll præsenterede i dag et nyt parti: Borgerligt Centrum.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere Radikal Simon Emil Ammitzbøll sad alene i panelet, da han i dag fortalte om sit nye parti. Foreløbig har Borgerligt Centrum omkring 30 betalende medlemmer og Ammitzbøll er partiets eneste profil.

Se video fra pressemødet herunder:
[video:flv:090106_simonemil.flv]

Borgerligt Centrum peger på Anders Fogh Rasmussen som statsminister, og paritets mærkesager er bedre integration, bedre sundhed og uddannelse, og færre regler og forbud.

Inge Christiansen fra det nye parti var i studiet umiddelbart efter partiet blev offentliggjort. Se interviewet herunder:
[video:flv:090106_ingechristiansen.flv]

Der er ikke stor tiltro til det nye partis chancer fremover. Bookmakeren Unibet har så lille tiltro til Simon Emil Ammitzbølls nye parti, at de end ikke vil sætte odds på fiasko ved næste folketingsvalg. Det skriver Ritzau.

Du får dog pengene 20 gange igen, hvis du spiller på, at danskerne stemmer Ammitzbølls parti ind.

Unibets pressechef, Per Marxen vurderer, at projektet vil give danskerne mindelser om Liberal Alliances problemer med at slå
igennem.

- Og baseret på tidligere erfaringer tror vi ikke på, at danskerne vil være med denne gang. Vi ønsker end ikke at sætte odds 1,01 på fiasko ved næste valg, siger Per Marxen til ritzau. Skulle partiet alligevel vise sig populært, vil oddsene ændre sig.

Simon Emil Ammitzbøll er valgt i Sjællands storkreds for De Radikale, men er siden blevet løsgænger.

Link:
Borgerligt Centrums hjemmeside